Десерт із сушених яблук
Інгредієнти для "Десерту із сушених яблук":
- Масло вершкове 1 пачка
- Борошно пшеничне 2 склянки
- Яблуко (сушені) 1 склянка
- Цукор (в тісто 0,5 склянки; 2 чайні ложки - у крем
- Яйце (жовток в тісто, білок у крем) 1 штука
- Кориця (мелена)
Змішати
міксером вершкове масло, яблучне борошно, пшеничне борошно, цукор, яєчний
жовток (білок поки відкладемо), корицю.
У формочках для тарталеток або формочках для
кексів розподілити тісто.
Можна зробити 4 тарталетки, інше тісто використовувати для печива.
Тарталетки і печиво поставити у духовку при 180ºС на 25 хвилин.
Тим часом збити білок у стійку пінку, додавши 2 чайні ложки цукру.
Охолодити тарталетки і заповнити їх кремом і тепер можна подавати до столу.